Uitnodiging Paaswake en concert 

Je kunt nog steeds kaarten bestellen voor het concert op 30 maart om 20.00 uur. Het belooft een bijzondere avond te worden met zanger Rob Favier. Het thema is ‘Uit liefde voor jou’, aansluitend bij de 40-dagentijd. Kom en beleef het.  

De vraag van het organisatieteam is om de kaarten tijdig te bestellen; alleen bij zicht op voldoende deelname gaat het concert door. Je kunt de kaarten digitaal bestellen en afrekenen via www.zingenindekerk.nl. Voor jongeren kost een kaartje  

€ 3,50; voor volwassenen € 10,-. Ben je niet in de gelegenheid om digitaal te bestellen bel dan naar 06 51322313 (Jan Hekman). De kaarten worden dan voor je besteld.  

Je bent vóór het concert begint en daarna ook van harte welkom in de tent bij het Passionkruis. Dit kruis zal vanaf 16.00 uur in de tuin van de kerk zijn opgesteld. Er is koffie, thee en gelegenheid voor een gezellig praatje. Ook kan een kaarsje worden aangestoken voor iemand die je lief is of iemand die je zomaar in gedachten hebt. We zien je de 30e maart graag! 

Het organisatieteam. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s