Fietsen voor de vluchtelingen in Beekbergen. 

Vanaf september vorig jaar heeft de werkgroep (fietsen voor vluchtelingen) een mooi aantal goede fietsen gekregen voor de vluchtelingen in Beekbergen. De door u geschonken fietsen zijn goed terecht gekomen en bij deze willen wij u daarvoor hartelijk bedanken. De ontvangen fietsen zijn door de werkgroep nagekeken op technische staat en verkeersveiligheid. De fietsen waren zoals gezegd in goede staat en waar nodig zijn reparaties uitgevoerd. Over het algemeen viel er niet zoveel te repareren, het meeste betrof de verlichting. Door uw gift zijn de vluchtelingen meer mobiel en minder afhankelijk van openbaar vervoer. En de kinderen hebben nu extra speelmateriaal met de twee trapskelters en een aantal kinderfietsen in verschillende maten. 

Nogmaals hartelijk dank. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s