Nog even ter herinnering, welkom! 

Open doors-bijeenkomst 

De afdeling Women to women (vrouwen voor vrouwen) van Open Doors houdt op zaterdagmiddag 5 november a.s. een on-line-bijeenkomst met spreekster Amora uit de vervolgde kerk. 

Gewoon in Beekbergen 

Door omstandigheden lukte het de achterliggende jaren niet een bijeenkomst voor de doelgroep te organiseren binnen onze gemeente. Daarom wil de werkgroep deze gelegenheid aangrijpen om met elkaar een livestream te beluisteren in het  het Hoogepad.  

Hartelijk uitgenodigd 

Luisteren naar wat naar ons toe komt vanuit de vervolgde kerk is belangrijk als je voor hen wilt bidden en aan hen wilt geven. Daarom heeft de werkgroep geoordeeld dat we deze kans niet voorbij willen laten gaan. U begrijpt dat we erop hopen dat de Wilmazaal die middag gevuld wordt met belangstellenden (mannen en vrouwen) die,  vervolgde christenen een warm hart toedragen.  

Het gaat om een middag vullend programma, waarvan wij geoordeeld hebben dat met elkaar van 13.00 uur – 15.00 uur te volgen. 

Programma 

De inloop is vanaf 12.30 uur, wij starten om 12.45 uur met de opening, de livestream begint om 13.00 uur. We volgen wat spreekster Amora ons te vertellen heeft en sluiten daarna af met een gezamenlijk moment van koffie/thee met wat lekkers. 

Voor deze bijeenkomst geldt; laten we onze verbondenheid met vervolgde christenen zichtbaar maken door aanwezig-zijn. Als wij niet naar hen luisteren, wie dan wel? We hopen dat het organiseren van deze bijeenkomst in het Hoogepad u helpt die stap te zetten.  Wij zien u daar graag! 

Namens de O.D.-werkgroep, Janny Hekman, ambassadeur 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s