PCOB Apeldoorn zoekt een nieuwe voorzitter

De Protestants-Christelijke Ouderenbond in Apeldoorn zoekt een nieuwe voorzitter. De huidige voorzitter, Joke Kusters, vindt het tijd om plaats te maken voor een jonger iemand (ca 60-70 jaar). 

Wie heeft er zin en ruimte om samen met secretaris Judith Hoogeveen en penningmeester Eline de Jong (die voor een ouderenbond zeer jong zijn!) leiding te geven aan deze organisatie, die het welzijn van ouderen in Apeldoorn op het oog heeft. De PCOB heeft 650 leden, er zijn twee secties: Noord (Kristal) en Zuid (Hofstad), waar 8-9 keer per jaar bijeenkomsten worden georganiseerd.

Doelstelling: ontmoeting, contact, gezelligheid, informatie en voorkomen van vereenzaming. De PCOB werkt plaatselijk samen in het Senioren Platform Apeldoorn (SPA) met de andere ouderenorganisaties (KBO en ABVAKABO). Voor verder contact en de taakomschrijving van de voorzitter kunt u contact opnemen met de secretaris via apeldoorn@pcob50plus.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s