Gemeenteavond 2 juni  

Donderdag 2 juni a.s. zal er een gemeenteavond worden gehouden. Tijdens deze gemeenteavond zullen de jaarrekeningen van 2021van het College van Kerkrentmeesters en van de Diaconie worden gepresenteerd. Hierbij zal in het bijzonder stil gestaan worden bij de (financiële) toekomst van onze gemeente, denk aan de blijvend hoge kosten van de kerk, de pastorie en Het Hoogepad, de verminderde opbrengsten uit de verhuur van Het Hoogepad en aan het dalende ledental. Elders in Kerkklanken treft u informatie aan over beide jaarrekeningen. 

Als thema voor na de pauze zullen we het voorstel bespreken om ook vrouwelijke gastvoorgangers uit te nodigen. Dit thema stond reeds geagendeerd voor de gemeente-avond van 2020. In verband met corona is deze bespreking uitgesteld. 

Om uw geheugen op te frissen is hier het (licht bewerkte) artikel opgenomen dat in 2020 ter voorbereiding reeds in Kerkklanken heeft gestaan. 

We kijken ernaar uit om samen weer een goede gemeenteavond in Het Hoogepad te hebben. 

Namens de kerkenraad, Ben van Gils (voorzitter) 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s