Catechisatie

De catechisaties vinden weer online plaats. Het is minder fijn dat echt samenkomen, maar geeft ook weer nieuwe mogelijkheden. Zo hebben jullie met elkaar mooie powerpointdia’s gemaakt met praktische tips voor de gemeente om zorg voor de schepping en voor het milieu te dragen. Heel mooi om samen aan te werken en het resultaat te zien (in de dienst van 5 december).  

Tijdens de Kerstvakantie is er 3 weken géén catechisatie: op 20-21 dec; 27-28 dec en 3-4 jan. We starten dus weer op maandag en dinsdag 10-11 januari 2022, DV (Deo Volente, dat betekent: als de Heer het wil). 

Ds. Theunisse 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s