Gideonkamp 2021  

Wat fijn dat het eindelijk zo ver was. Het was nog even spannend of het allemaal wel door kon en mocht gaan, maar we mochten! Dus koffers, tassen, vuilniszakken, kratten en heel veel andere zooi werd in auto’s geladen om richting Vierhouten te vertrekken. We hadden daar slaapzalen en een algemene ruimte. Leuke ruimte waar binnen een paar tellen de kamers verdeeld waren.  

Er zou op vrijdagavond een christelijke oud voetballer langs komen om zijn verhaal te vertellen over hoe christen te zijn en op hoog niveau te voetballen. Helaas was hij ziek en daarom moesten we het zonder hem doen. We hebben toen een voetbalwedstrijdje in het donker gedaan. Daarna gingen we naar binnen om ons nog even creatief te uiten met een glas en waterstift/verf.  

Na een prima nachtrust zijn we de volgende ochtend naar het klimbos in Garderen geweest. Na uitleg hingen al gauw alle jongeren in de toppen van de bomen. Ook de leiding was erg dapper. Er waren verschillende parcours van 5 tot 25 meter hoog. Na 2,5 uur op hoogte gehangen te hebben, zijn we naar Harderwijk gegaan waar we door middel van een escapetour de stad uit moesten komen. We kregen leuke en moeilijke opdrachten en als we een antwoord goed hadden, kregen we een letter wat de oplossing was voor de uitgang.  

Vooral heel erg moe kwamen we terug in Vierhouten waar we even tijd hadden om bij te komen. Sommigen hadden dat even nodig en zochten even de rust op; anderen hadden dat niet nodig en gingen lekker voetballen/volleyballen of spelletjes spelen.  

Na een heerlijk driegangen menu(soep, tafel friet en ijs) gingen we “ik hou van Holland” spelen en een film kijken. De film ging over vergeven en over de minste zijn. En eigenlijk kwam dit onderwerp het hele kamp door terug. Meerdere keren lazen we stukken uit de Bijbel waar het ook over de minste willen zijn ging.  

Zondagochtend bekeken we de kerkdienst in Beekbergen; wat bijzonder om zo verbonden te kunnen zijn met de gemeente. ’s Middags deden we een potje volleyballen en voetballen om vervolgens de spullen te pakken en weer naar huis te gaan.  

Het was een weekend met een super leuke en mooie groep jongeren. Het weekend zou nooit zo geslaagd zijn geweest als de jongeren niet zo behulpzaam en zorgzaam zouden zijn. Echt tof hoe jullie met elkaar omgaan en hoe jullie er voor elkaar zijn.  

Gideonkamp 2021 ik zou er nog veel meer a4jes over vol kunnen schrijven, maar eigenlijk is het in twee woorden samen te vatten. SUPER TOF!  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s