Focus 

Zondag 14 november j.l. was er weer een focusdienst. Dit keer rond het thema ‘Recht doen’.  Veel mensen in deze wereld lijden onder armoede, onrecht of discriminatie. Dat kan op allerlei manieren plaatsvinden en ook in ons land is er stille armoede. Soms krijg je er als christen ineens mee te maken. Hoe stel je je dan op? En wat betekent ‘recht doen’ is zo’n situatie? Als je de woorden van Jesaja 58:1-11 leest, hoor je naast een oproep ook een belofte: “Als je naar de medemens omziet, ga je meer van Gods aanwezigheid ervaren”. Laten we daaraan gehoor geven en naar elkaar (blijven) omzien, juist ook in deze coronatijd. 

Laatste focusdienst in blok 6  

De laatste focusdienst in blok 6 staat gepland op 5 december. Het thema is ‘Zorg voor de schepping als zending’. Staat u / sta jij er wel eens bij stil wat je kan doen voor het behoud van de schepping? Denk er eens over na en kies dan één of twee dingen uit waar u/jij werk van gaat maken.  

In 2022 zullen we het focustraject vervolgen. Op welke manier we dit gaan doen en meer informatie hierover zal in de volgende kerkklanken gedeeld worden.  

Een hartelijke groet namens het focusteam,  

Linda Buitenhuis  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s