WELKOM OP CATECHISATIE!

Op 20 en 21 september gaat de catechisatie weer beginnen: van harte welkom!  

Het is fijn en belangrijk om samen over het geloof te praten en meer over God en Zijn beloften en bedoelingen te ontdekken. Al jullie vragen mogen daarbij gesteld worden. Het leven met God is het allerbelangrijkste dat er is. Samen willen we ook de gespreksthema’s van het focustraject bespreken. Zo willen we groeien in de verhouding tot God en oefenen om van Hem te getuigen. 

Het afgelopen schooljaar was een vreemd jaar door de corona, maar we hopen dat het nieuwe seizoen weer meer op het normale zal gaan lijken. Bij de catechisatie volgen we dezelfde coronarichtlijnen als op school: handen ontsmetten, goede ventilatie en bij klachten thuisblijven. Bij de start van de catechisatie zal ook meer duidelijkheid zijn over de anderhalve-meter-maatregel en zullen we daar afspraken over maken. Bij vragen of onduidelijkheden kan je altijd even contact met mij opnemen. 

We komen elke week bij elkaar in een zaal van het Hoogepad (Papenberg 5). We starten op maandag 20 en dinsdag 21 september op onderstaande tijden: 

Jongeren van 12-15 jaar: dinsdag, van 18.30-19.30 uur. 

Jongeren van 16-ouder: maandag, 18.45-19.45 uur. 

Als de dag je niet goed past, schuif dan gerust aan bij de groep op de andere dag. Bij vragen of onduidelijkheden: neem graag even contact met mij op. 

Ds. Theunisse 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s