Benjaminclub

Demetrius in Efeze 

Dinsdagavond 11 mei kwamen we weer bij elkaar. We lazen met elkaar uit de bijbel over Paulus en Demetrius ( Handelingen 19: 20-40 ). 

Samen praatten we hierover door middel van vragen uit het “Clickboekje”. Demetrius was bang voor zijn verlies van inkomsten. De oproer in de stad Efeze en de goede leiding van de stadsbestuurder. Dingen om over na te denken en ook in onze tijd zulke patronen te zien. 

Daarna lekker buiten samen een spel doen. We spreken nog even over de afsluitingsmiddag. 

Afsluiting van het seizoen 

Zaterdag 15 mei hebben we de afsluiting van de Benjaminclub gehad. Heel fijn dat we bij elkaar konden komen. We hebben verschillende spelen gedaan, onder andere een levend Bingo. Bij elk nummer werd een gedeelte uit een bijbelverhaal genoemd. In een cirkel lagen allemaal voorwerpen. Jullie moesten zoeken naar het voorwerp wat bij desbetreffend verhaal hoorde. Voor zover het kon buiten de spelen gedaan. Samen hebben we veel plezier gehad. Fijn dat we de laatste weken weer bij elkaar konden komen. 

Omdat het zo’n raar seizoen is hebben we besloten om in september nog afscheid te nemen van de kinderen die de Benjaminclub gaan verlaten. We zullen ook overleggen met de Gideonclub om met een groepje samen bij hen te gaan kijken. 

We willen jullie bedanken voor jullie enthousiasme en gezelligheid. 

We wensen jullie een goede zomer en we hopen elkaar weer te ontmoeten in september. 

Groeten,  

Anja, Ans, Gijsbert en Jacoline 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s