Gebedstijd april/mei

Kom mijn volk, ga in uw binnenkamers en sluit de deuren achter u.(Jes.26:20a) 

Het ziet ernaar uit dat we ook in mei vanuit onze huizen zullen bidden voor wat gebed nodig heeft. Het leesrooster gaf begin april lezingen uit Jesaja aan. De Heer Jezus haalt Jesaja’s  woorden later ook aan. Hij moedigt ons daarmee aan in verbinding te leven met de hemel waar God is.  Als gebedskring hebben we ons voorgenomen, in de vijftigdagentijd tot Pinksteren o.a. te bidden voor de miljoenen onbereikten in de wereld die nog nooit ‘de goede boodschap’ van Gods Evangelie hoorden. In Afghanistan en Jemen is dat 100%, in  Iran 98% en Myanmar bijv. 80%. 

Wonderlijk genoeg biedt het online uitdragen van die boodschap in deze tijd, mogelijkheden die verder reiken dan wij in Nederland konden bedenken. Het blijkt dat, en daar zijn voorbeelden van,  zelfs vervolgde christenen kunnen deelnemen in hun eigen taal. Zij zoeken dat ook. Als de heilige Geest dat spoor laat zien, willen wij daarbij aansluiten in onze gebeden. Wij nodigen u uit daarin met ons mee te doen. 

Namens de gebedskring, Janny Hekman 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s