CATECHISATIE

Het vreemde catechisatieseizoen is voorbij. In de vorige Kerkklanken hebben we daar al op teruggekeken. Het enige dat nog rest is het vermelden van de collecteopbrengst. Ook het collecteren ging dit jaar anders dan anders. Tot aan de Kerst kon ieder elke week iets in de ‘collectekoe’ stoppen, maar dat was daarna niet meer mogelijk, omdat we niet meer bij elkaar kwamen. Gelukkig bood ‘Tikkie’ uitkomst en jullie waren niet karig met geven. De totale opbrengst van dit catechisatieseizoen bedraagt € 285,50.

Het is bestemd voor jongeren uit Zuid-Soedan, waarvan velen door de burgeroorlog gevlucht zijn naar Oeganda en daar in vluchtelingenkampen verblijven. Het collectethema voor hen en voor ons is: ‘Houd moed!’ Hartelijk dank voor jullie mooie bijdrage daaraan! In de Paasdienst hebben we samen gebeden dat de Heer onze gaven zal gebruiken tot zegen voor de jongeren daar.  

Hartelijke groet, ds. Theunisse 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s