Gebedstijd maart/april

Wees verheugd door de hoop die je hebt, wees standvastig als je tegen-spoed ondervindt en blijf bidden. 

(Rom.12:12) 

Als gebedskring komen we in deze weken niet bij elkaar. De noodzaak van gebed blijft onveranderd. In navolging van een groep christenen in Italië hebben we elkaar voorgesteld in de veertig-dagen-tijd te bidden voor het land, de overheid, voor elkaar en de mensen in onze omgeving. Bovenstaande tekst uit de brief aan christenen in Rome is het  uitgangspunt. 

Denkend aan ons land zijn er thema’s die gebedsaandacht kunnen gebruiken; de al genoemde maar ook voor de verantwoordelijke ministers, hen die iemand verloren aan het virus of er mee te maken kregen, zij die te maken hebben met zich verloren voelen door eenzaam-heid, zowel ouderen als jongeren. Voor ondernemers die het moeilijk hebben en hen die slapeloze nachten kennen door zorgen en angsten. Zo willen wij de komende weken onze plek innemen in de gemeente van de Heer Jezus.   

Namens de kring,  Janny Hekman 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s