FOCUS blog – februari

De gemeente van Jezus… Dat is het thema van blok 4. Dit blok laat ons nadenken over de  verbondenheid met elkaar, over ons verlangen en verwachting naar Hem en over het delen van Zijn liefde. Als gemeente(leden) zijn wij een levende richtingaanwijzer naar Jezus Christus (hoe moeilijk dit soms ook is). Blok 4 geeft ons handreikingen over hoe we dat in de praktijk kunnen doen (lees maar eens de stukjes onder het kopje ‘In Beweging’ in het focusboek). 

Kringen 

In verschillende kringen in de gemeente wordt aan de hand van het focusboekje elk focusthema nog eens besproken. Een verdieping die waardevol kan zijn. Mocht u/jij interesse hebben om een keer een kringavond bij te wonen, neem dan contact op met Annemarie van de Grift (jpmvandergrift@kpnplanet.nl of 055-3013122). Zij kan u/jou in contact brengen met een van de kringleiders die u/jou vervolgens zal uitnodigen voor de eerst volgende kringavond. Ook voor de data van de kringavonden kan u contact opnemen met Annemarie. Op dit moment komen de kringen, vanwege het coronavirus, niet live bij elkaar, maar online. Schroom niet, want ook hieraan kan u/jij deelnemen als je dat wilt. Van harte uitgenodigd.  

Enquête  

In de afgelopen periode is er via alle mogelijke digitale wegen een midden evaluatie van het focustraject gehouden. Door middel van een enquête werd geëvalueerd hoe het focustraject tot nu toe ervaren is, zowel persoonlijk als in de gemeente. De uitslag van deze enquête is nog niet bekend. In de volgende kerkklanken zullen we hierop terug komen.  

Focus diensten + preekbespreking online 7 maart 

In de komende periode staan de volgende diensten gepland: 

7 maart – thema Gastvrijheid en openheid 

21 maart – thema Dienen en delen 

Na de ochtenddienst van 7 maart zal er online een preekbespreking georganiseerd worden.  

Elders in de kerkklanken vindt u hier meer informatie over. 

Oproep 

In deze tijd van corona waarin we elkaar niet kunnen ontmoeten in de kerkdiensten of bijeenkomsten in het Hoogepad, zijn wij benieuwd naar hoe u contact houdt met de mensen om u heen. Heeft u ideeën hoe we als gemeente verbinding kunnen houden met elkaar en met de mensen om ons heen, stuur dan een mailtje naar focus@hervomdegemeentebeekbergen.nl. 

Hartelijke groet namens het focusteam,  

Linda Buitenhuis 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s