24 december Kerstnachtdienst en 25 december 1e Kerstdag

De data van de Kerstdiensten vallen eigenlijk in de volgende Kerkklanken. Toch doe ik bij deze alvast een vooraankondiging.

De Kerstnachtdienst willen we dit jaar niet buiten op het gras naast de kerk houden, maar ín de kerk, omdat er buiten de kerk vanwege de coronamaatregelen niet veel mensen bij elkaar mogen komen en vanuit de kerk kan de dienst op de gebruikelijke manier uitgezonden en door velen via internet gevolgd worden.

Dit betekent dat we zowel op Kerstavond als op 1e Kerstdag ’s morgens een dienst in de kerk zullen hebben. Helaas mogen er maximaal 30 kerkgangers per dienst aanwezig zijn. Maar met twee diensten geeft dat bij elkaar opgeteld toch alweer 60 kerkgangers. We willen u vriendelijk vragen om bij het aanmelden één van deze diensten te kiezen en niet beiden. Dan is er voor zoveel mogelijk mensen gelegenheid om één van de Kerstdiensten fysiek bij te wonen. Vanzelfsprekend zijn de diensten ook via kerkdienstgemist.nl te volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s