Focus in beweging – de doorgeefpen

In de afgelopen periode hebben we 2 focusdiensten gehad. Momenten om na te denken over Jezus in jouw wereld. Bijvoorbeeld … Bid u/jij weleens concreet voor elkaars dagelijks leven of voor elkaars (werk)situatie? In het focusboek staat aan het eind van elk hoofdstuk een kop ‘In beweging’. Zo ook bij deze voorbeeldvraag. Op blz. 112 van het boek worden handreikingen gegeven om meer uit je persoonlijk (werk, buurt, vrijwilligers)leven met elkaar te delen. Hieruit is het idee ontstaan om te starten met de doorgeefpen. Idee is dat elke maand in Kerkklanken 2 mensen zich in een paar regels voorstellen, vertellen wat ze doen in hun dagelijks leven en wie God in hun wereld is.

Nieuwe focusboekjes

Vanaf blok 4 (welke zal starten in het nieuwe jaar) komen er nieuwe focusboekjes. Dit betreffen boekjes voor iedereen, dus volwassenen, kinderen, catechisatie, gezinsboekjes ed.  De eerste verspreiding van de boekjes zal in de loop van december plaatsvinden via de kringleiders. Mensen die bij een kring aangesloten zijn, hoeven dus niets te doen. Mensen die NIET bij een kring zijn aangesloten, kunnen bij Karin Haijes een boekje aanvragen. Dit kan via: ak.haijes@gmail.com of 0643223315.

De kinderen zullen het nieuwe boekje krijgen op 20 december bij het kerstfeest van de kindernevendienst.

Focus diensten blok 3 en blok 4

Dit jaar hebben we nog 2 focusdiensten, te weten op:

29 november – thema Kansen in het dagelijks leven’

13 december – thema Onze Vader’

In het nieuwe jaar staan de volgende diensten gepland:

10 januari – thema Eenheid en verbondenheid

24 januari – thema Verlangen en verwachting

7 februari – thema Liefde en echtheid

7 maart – thema Gastvrijheid en openheid

21 maart – Dienen en delen

We hopen dat u de data ook in uw agenda noteert zodat we met elkaar het focustraject mogen vervolgen.

Een hartelijke groet namens het focusteam,

Linda Buitenhuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s