SPINNEN IN HET HOOGEPAD

Door Corona en het wegvallen van meer dan de helft van de schoonmaakploeg van Het Hoogepad vanwege ouderdom (de meesten boven de 80 jaar), ziekte of angst voor Corona wordt Het Hoogepad de laatste tijd niet meer schoongemaakt. Het gevolg hiervan is, dat spinnen en vervuiling langzamerhand bezit gaan nemen van ons kerkelijk centrum. Willen wij dit proces stopzetten is er dringend behoefte aan versterking van de sterk uitgedunde groep vrijwilligers. Wij willen eenieder dan ook vragen, erover na te denken of ze niet eenmaal in de 3 weken op vrijdagochtend 2 uur over hebben om ons te helpen bij het schoonhouden van Het Hoogepad.

Alvast heel hartelijk bedankt en van harte WELKOM,

Anja Welner en Leni Muis.

Opgeven hiervoor kan bij Anja: tel.nr. 0657160462.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s