Bereikbaarheid vergroot voor noodsituaties

In aanvulling op de heersende overheid instructies in verband met het corona-virus heeft de kerkenraad naast eerder genomen maatregelen per direct besloten tot het openen van een specifiek telefoonnummer en mailadres.

Dit om de bereikbaarheid voor mensen in nood of in uitzonderlijke situaties, gedurende de corona-periode, verder te vergroten.

Op basis van de vraag die u stelt of de hulp die u nodig heeft, gaan wij dan op zoek naar geschikte ‘handen die kunnen helpen’ binnen ons netwerk van vrijwilligers.

Telefoon: 06 – 19 11 71 70

Mailadres: Zorg@hervormdegemeentebeekbergen.nl

Dit telefoonnummer en mailadres zijn specifiek bedoeld als ‘’vangnet‘’ voor gemeenteleden die als gevolg van mogelijke uitbreiding van overheidsmaatregelen zoals bijvoorbeeld een uitgaansverbod of isolatie / quarantaine in acute problemen geraken.

Hierdoor is het mogelijk dat u uw naaste familie, buren of medewerkers van onze pastorale teams niet kunt bereiken of dat deze vanwege mogelijk besmettingsgevaar geen toegang meer hebben tot u of uw woning.

In voorkomende noodgevallen kunt u gebruik maken van dit speciale telefoonnummer of mailadres.

In alle andere gevallen vragen wij u om zo veel mogelijk de gangbare contactadressen te gebruiken zoals vermeld in onze gemeentegids 2019-2020 (zie pagina 18 tot en met 23)
Of raadpleeg onze website http://www.hervormdegemeentebeekbergen.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s