Gemeenschappelijke moestuin het Kerkeveldje

Ondanks dat de winter uitblijft, komt het voorjaar stilaan dichterbij. Daarbij is ook de tijd aangebroken om na te denken over plantschema’s, zaaigoed en wat voor groenten je zou willen oogsten uit eigen moestuin.

Een enthousiast groepje dorpsbewoners, zowel binnen als buiten onze eigen kerk, hebben al aangegeven te willen meedoen in de gezamenlijke moestuin. Maar de groep kan altijd groter!

Daarbij is het niet nodig om iedere week van de partij te zijn. Wanneer je slechts af en toe in de gelegenheid bent om mee te werken is dat ook prima. Vele handen maken immers licht werk, en we vinden het contact met elkaar net zo belangrijk als het zaaien en wieden.

Doe je mee? Of wil je gewoon graag op de hoogte worden gehouden van het groeien en bloeien? Het enige wat je hoeft te doen is even een e-mailtje te sturen aan a.vijfhuizen@hccnet.nl of op andere wijze je naam en e-mailadres door te geven aan één van de leden van het projectteam.

Een vruchtbaar tuinseizoen toegewenst!
Dinie Hagenbeek, Ans Hoogendijk-Wilbrink, Anne van der Wal en Wim Witteveen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s